indsigt
viden
Informationer

Politisk nyhedsbrev November 2013-1

Det er et spændende efterår vi går i møde, der er mange udfordringer og der sker mange gode nye ting for borgerne i Vallensbæk Kommune

Kære Medlemmer

 

Tusinde tak for en kæmpe indsats. Vi fik et rigtigt godt Konservativt valg i Vallensbæk og beholdte dermed vores flertal med 8 mandater. Det betyder vi kan fortsætte den politiske kurs, vi har sat og holde, hvad vi lover.

 

Tak til alle medlemmer for jeres opbakning og tak til alle, der har været i aktion i valgkampen med uddelinger, ophængning af plakater, tilforordnede, valgcafé og så selvfølgelig Club C arbejdsgrupper, som har sikret, at der er kommet penge ind i vores valgfond via de rigtigt gode aktiviteter, som vi har i programmet.

 

Vi fik valgt tre nye i C gruppen: Morten Jørgensen, John Sørensen og Arne Petersen. Jeg ved, at de alle glæder sig til det nye spændende arbejde.

 

Flemming Wetterstein har selv valgt ikke at opstille, men en stor tak skal lyde til Flemming for de gode råd og den solide indsats som er gjort gennem årene.

 

Desværre måtte vi sige ufrivilligt farvel til Birgit Skytte og Ingolf Mathiesen. Tusinde tak skal også lyde til de to for en kæmpe indsat gennem mange år.

 

Også en meget stor tak til alle de andre kandidater, der ikke blev valgt. Vi har haft et utroligt godt hold, et godt sammenhold og en rigtig god kampagne.

 

Jeg ved, at vi vil møde jer alle rundt om i bybilledet - måske med nogle andre interesser - for i er alle dynamiske og elsker at være med og gøre noget for og sammen med andre. Men jeg håber sandelig også, at vi fortsat kan trække på jeres store ekspertise, for den kan vi slet ikke undvære.

 

Også et tillykke til Helene, som desværre ikke blev valgt i regionen, men som blev 3. suppleant med 1.342 personlige stemmer, hvoraf de 854 var fra Vallensbæk

 

Henrik Rasmussen

Borgmester